amss

Usluge Auto-moto saveza

Auto – moto savez Srbije dugi niz godina prijatelj je kompaniji “Boske”. Ovo nacionalno i nezavisno udruženje u ovom trenutku broji više od 100. 000 članova i korisnika članskih pogodnosti.
U našim objektima možete izraditi članstvo pomoći na putu, međunarodna ovlašćenja za upravljanje tuđim vozilima u inostranstvu, zelene kartone, međunarodne vozačke dozvole, putna i zdravstvena osiguranja, kasko osiguranje i delimično kasno osiguranje…

ATESTI ZA SVE VRSTE VOZILA

Prema odobrenju Agencije za bezbednost saobraćaja u našim objektima se nalazi ispitno mesto AMSS Centra za motorna vozila gde se vrši atestiranje prepravljenih vozila i vozila sa pogonom motora na tečni gas i metan kao i ispitivanje-kontrolisanje svih vrsta vozila koja se uvoze.
Kako biste organizovali Vaše vreme, u nastavku teksta nudimo Vam pravilnik o tehničkom pregledu, gde je navedeno tačno vreme trajanja, za svaku vrstu vozila.

MEĐUNARODNA DOKUMENTA

Na ovoj adresi možete preuzeti međunarodnu dozvolu, međunarodno ovlašćenje, članstvo Auto Moto Saveza, kasko osiguranje, delimični kasko i osiguranje putnika, putno zdravstveno osiguranje, osiguranje imovine, životno osiguranje, kupoprodajni ugovor, zeleni karton.